Kies een taal

UK France Spain Netherlands

Over ons

Sempsa JP

Sempsa JP is een toonaangevende leverancier van producten van edele metalen (vooral goud, zilver en platina) om de sieraden industrie in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje. Producten zijn onder andere lichtmetalen materialen, halffabrikaten sieraden componenten en afgewerkte sieraden.

Sempsa JP ook belangrijke edelmetaal raffinageactiviteiten heeft; elk van de bedrijven heeft een reputatie van hoge kwaliteit producten en service, maar ook voor het ontwikkelen van een nauwe samenwerking met klanten. De divisie heeft 3 grote productie-locaties en circa 1.300 medewerkers.

Met productiefaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Frankrijk, de divisie levert goud en zilver legering, draad, platen, buizen en casting granen en is ook een belangrijke leverancier van blanks voor munten en medailles aan de nationale munt in de wereld. Het bedrijf produceert ook "bevindingen", die zijn van hoge kwaliteit karaats goud, goud gevulde en sterling zilveren sieraden onderdelen, zoals gespen en kralen.