Kies een taal

UK France Spain Netherlands

Nieuws

Cookson Precious Metals introduceert de eerste eco-munt op de World money Fair.

07/06/2011

Cookson Precious Metals introduceerde recent de eerste eco-munt ter wereld, tijdens de 40ste verjaardag van de World Money Fair in Berlijn.

Het evenement werd bijgewoond door alle directeuren van de United Future World Currency en vertegenwoordigers van de makers van het materiaal dat wordt gebruikt voor de eco-munt – Cookson Precious Metals, Italian State Mint. Koninklijke Nederlandse Munt, Casa de Real en het britse UK Royal Mint. Dr. Sandro Sassoli, UFWC organisator, boodt de eco-munten aan aan de UFWC oprichters en directeur de heer Göhrum en de heer Beck.

Ecosilver® werd gebruikt bij het creëren van de eerste eco-munt en met een exclusieve oplage van slechts 100 stuks. Allen voldeden aan dezelfde eisen als de ‘Britannia’ edelmetaal munt.

De heer Beck was blij met de eco-munt en betuigde zijn steun aan het project, hij hoopt dat het een succesvolle ontwikkeling zal zijn. Dr. Sassoli gaf aan dat de munt werd geslagen om het bewustzijn in de numismatische industrie en de noodzaak om op verantwoorde wijze verfijnd materiaal te verkrijgen, kenbaar te maken. Dit om de gevolgen voor het milieu te verminderen.

De UFWC stemt ermee in dat de eco-munt wordt gebruikt met Cookson Precious Metals Ecosilver®. De achterkant van de munt bevat het logo van Ecosilver®.

Start van de Cookson Precious Metals Ecogold Captures Headlines.

07/06/2011

Dit jaar op World Money Fair staat Cookson’s Ecosilver® in de spotlights met een speciale presentatie voor de oprichters en bestuurders van United Future World Currency.

Ecosilver® werd gebruikt bij het creëren van de eerste 100 exclusieve eco-munt exemplaren, allen voldeden aan dezelfde eisen als de ‘Britannia’ edelmetaal munt.

Voor meer informatie over deze spannende lancering, klikt u op onderstaande link:

http://goldcoinsecrets.com/first-eco-coin-launched-by-united-future-world-currency/263061/

http://www.loomis.co.uk/newsroom/latest-news/176-green-coins-sustainable-currency-for-the-future.html

http://www.worksmanagement.co.uk/article/30947/Future-world-currency-focuses-on-recycling-.aspx

http://environmental-monitoring.co.cc/future-money-could-be/